Wednesday, April 01, 2020

Jumissa kotona: Sevilla päivä 19

Päätin vaihtaa näkökulmaa! Jos en nyt ihan koko elämään, niin ainakin ruokapöytään nähden. Nyt istun toisella puolella pöytää, kun tavallisesti. Kylläpä näyttääkin maailma erilaiselta, ihan turhaa matkailla tämän pidemmälle!

Entistä näkökulmaani voi kokeilla tuosta ylemmästä kuvasta, samalla voin esitellä nuorta valokuvataidetta by Norma Rivero. Kuvat ovat Sevillasta, vasemalla puolella on kolme yksityiskohaa Casa Pilatosta, ne ovat itse asiassa Masan valmistujaislahjat. Nuo oikealla puolella ovat Feria aiheisia kuvia, maukkaana yksityiskohtana minun sininen Feria-mekkoni ekalta vuodelta, kun kävelimme alueelle.
Uudessa näkö-kulmassani voin taas ihastella
oikealla marokkolaisen katumaalarin pientä hamman/ sauna-aiheista kuvaa.

Vasemalla on sevillalaisen Quiveu:n värikäs työ tytöstä nimeltään Ruth. Työ oli minun ensimmäinen taideostokseni täällä! Ihastuin tuohon sevillalaiseen tarrazaan noinen kaakeleineen, ja  minua aina myös huvittaa tuo pyykkinarun varjo alushousuineen. Tuo työ jotekin kuvasi about ekoja havaintojani Sevillan kesästä, se jotenkin heti kolahti.

Löytyipä muuten samalla hauska muisto, kun etsin tuota linkkia. Olimme näyttelynavajaisissa 8.11.2013 Norman ja Michelin kanssa. Kuvassa Deniel, taiteilijan mies, esittelee Normalle kuvaa.

No comments: