Monday, March 16, 2020

Jumissa kotona: Sevilla päivä 2

Hyttynen! Aamulla jo kahdeksalta heräsin ininään korvan juuressa. Kevään aikana lämpötilat ovat olleet normaalia lämpimämmät, mutta tänään on jo viileämpi (n 12 astetta). Varmaan hyttynen etsi lämmintä sisäilmaa. Päätin kokeilla aamujoogaa kattoterassilla, ehkä tästä saisi hyvän rutiinin internoinnin ajaksi.

Syömme brunssilla köyhiä ritareita (French toast) eilisen leivän jämistä. Kaikilla on parvekkeen ovet auki ja meilläkin naapurit huikkailevat kadun toiselta puoleta "hola!". Vaikka kadulla on hiljaista,  muuten elämää on ympärillä. Yksi naapuri kuuntelee ällöttävää musaa ikkunat auki. Katolta taas kuuluu jalkojen kopsetta, naapurin pikkupojat pelaavat pallolla. Heille kattoterassi on iso onni, perheitä on kehotettu olemaan viemättä lapsia ulos ollenkaan. 

Hyviä puolia koronavirukseen liittyen: Ryanairilta tulee ilmoitus, että nyt lentopäiviä voi muuttaa  ilman korvausta. Vaihdankin tämän viikon Brysselin lennon toukokuun puoleen väliin, jonka kollegat ovat hyvässä toivossa ja/tai optimismia täynnä valinneet.

Illalla jäin jumiin sosiaaliseen mediaan. FB:ni on täynnä eläinaiheisia söpöjä videoita, onkohan tämä tarkoituksenmukaista manipulointia heidän puoleltaan?




No comments: